Kundvagn

 x 
Kundvagnen är tom


  • Hem
    Hem Här hittar du alla blogginlägg på sidan.
  • Kategorier
    Kategorier Visar en lista på kategorier från denna blogg.
  • Taggar
    Taggar Visar en lista på taggar från denna blogg.

Purple Writer

Välkommen till nya bloggavdelningen!

Här kommer vi att lägga upp artiklar när vi hittar bra saker att sprida. Det kan röra allt vad det gäller hälsa eller intressant ny forskning. Vatten kommer givetvis vara i fokus! Varmt välkommen önskar vi på Purple Solution.


Dr. Batmanghelidj, en välrenommerad läkare som insåg vattnets otroliga påverkan på vår hälsa. Han har skrivit den intressanta boken "Din kropp skriker efter vatten". Här resonerar han kring sina fynd efter att ha behandlat över 3000 patienter framgångsrikt med vatten. Vatten är ett absolut måste för bra hälsa. Vanligt vatten kan få fler fantastiska egenskaper genom att renas, bli alkaliserat och joniseras. Del 1 och del 2 i intervjun kan du se ovan.

 

 

 

...
Fortsätt läs mer
Träffar: 5462


En enkel presentation kring företaget Vitev och den moral/approach vi vill förmedla inom - "the ionized water community."
Tyvärr finns det många säljare/företag som säljer på löst uppbyggda sanningar eller kompletta lögner. Vi som arbetar med Vitev driver en agenda att förmedla kunskap som vi verkligen tror på och med viljan att så många ska få ta del av den fantastiska ösningen till bättre hälsa utan att det ska kosta skjortan till slutkunden.

 

Träffar: 4272

b2ap3_thumbnail_aqua hydrate 2.jpg

Sverige ligger alltid lite efter USA i hälsotrender och nya produkter. Natural Alkaline Water är inget undantag. Det är först när något får medialt genomslag som snacket börjar gå. Troligen får nu just Natural Alkaline Water denna skjuts med hjälp av P. Diddy och Mark Wahlberg som förstått potentialen i produkten. Lanseringen sker däremot på ett annat plan, genom plastflaskor. Hur någon idag kan försvara en sådan plastprodukt är konstigt med tanke på miljöbelastningen. http://www.aquahydrate.com/ är produkten. Det tar nog inte lång tid innan en Sverigelansering sker.

Att förståelsen sedan inte finns att den energigivande delen av Natural Alkaline Water är en färskvara är tråkigt. Sen ska vi ha flera liter om dagen av detta vatten och hur många har råd att köpa allt detta och bära hem? Vi kan jämföra situationen med bubbelvatten på flaska och att sedan kom SodaStreamen så folk kunde göra effekten hemma istället. Nu finns tekniken för att skapa detta vatten hemma först och flaskindustrien kommer efter. Men vi tackar för att informationen sprids i media. Ibland kan kändisvärlden tillföra goda saker.

b2ap3_thumbnail_aqua hydrate 1.jpg

Träffar: 5635

Magnesium en väsentlig hjärtefråga.

Vitev vatten ger dig ett balanserat intag av Kalcium och Magnesium varje dag när du dricker av det. Några liter per dag och du får i dig de värden som WHO rekommenderar*. Varför är då detta mineralintag så viktigt?

I Sverige har vi mestadels mjukt vatten. Mjukt vatten har inte det mineralinnehåll /mängd som hårt vatten har. Magnesium är ett. b2ap3_thumbnail_magnesium-in-water.jpg
Förståelsen av vikten med ett gott mineralintag av just magnesium har ökat på senare tid. Följande studie behandlar vatten och bristen på magnesium som förklarande orsak till hjärt och kärlsjukdomar. Ett litet översatt utdrag nedan:

En lägre frekvens av hjärt - och kärlsjukdomar har observerats i områden med hårt vatten. Länge rådde debatter och kontroverser över tid vad det berodde på. Teorier att giftiga substanser existerade mer frekvent i mjukt vatten med flera florerade. Nu har faktorn fastställts enhälligt till bristen på Magnesium. Bevisen till förmån för magnesium (Mg) kommer från studier och rapportering av plötsliga dödsfall i områden med Mg-brist i dricksvatten. Hjärtinfarkt kopplas till Mg-halt i plötsliga dödsfall, hjärtarytmier och hjärt vasospasmer påskyndades av mg-brist och intravenöst mg minskade risken för arytmi och dödsfall omedelbart efter akut hjärtinfarkt. Magnesium är en strukturell komponent i hjärtmuskeln och krävs av så många som 1300 enzymer för olika biokemiska reaktioner. Mg modulerar cellulära händelser som är involverade i inflammation och är viktig för proteolytiska enzymer, som motverkar inflammation.

...
Fortsätt läs mer
Träffar: 4395