Kundvagn

 x 
Kundvagnen är tom


Oavsett vad för sorts mat, kosttillskott, protein eller dieter vi väljer, är de alla beroende av vatten för sin effektivitet

Vi måste idag göra bra aktiva hälsoval

Miljarder spenderas varje år på vitaminer, kosttillskott och andra diethjälpmedel över hela världen. Samtidigt som fler och fler människor börjar köpa ekologiskt, frigående och anti-GMO-livsmedel eftersom vi vet att de är mer näringsrika. Oron om vad som händer med vår livsmedelsförsörjning och vem som manipulerar vad funderar många över idag. Detta gör vi av goda skäl. Men vi bör faktiskt vara lika bekymrade över vårt vatten.

Ett kvalitativt kosttillskott är en bra investering att göra. Vi rekommenderar att detta är vattenupplösligt så alkaliskt vatten effektivt kan transportera näringen direkt till cellerna. De är ett bra komplement till en hälsosam diet, kontakta oss gärna om du vill få tips på vad vi själva valt och använder. Vi rekommenderar också att du försöker köpa bra ekologisk mat med bättre näringsinnehåll och färre tillsatser. Använd sedan alkaliskt vatten för att göra alla dem ännu bättre.

Vatten är leverantören för varje näringsämne vi konsumerar. Det är där de biologiska och kemiska processerna i kroppen inträffar. Om allt vi gör är skölja ner våra kosttillskott och mat med ett glas kranvatten eller flaskvatten som absorberas dåligt av kroppen använder vi inte dessa näringsämnens fulla potential. Istället bör vi välja ett vatten utformat för bättre näringsupptag. Ett som är lättare att dricka och inte gör magen uppsvälld. Ett vatten som transporterar alla dessa viktiga cellulära näringsämnen exakt var de hör hemma.
Näringsämnen behöver vatten för att nå våra celler. Celler behöver vatten för att eliminera avfall. Ju bättre vatten desto bättre fungerar dessa processer.

 

Ett bättre vatten

Så hur vet du då vad som är ett "bättre vatten"? Inte för ens 1990 visste vi speciellt mycket om hur vatten passerade genom cellväggen.
Det var forskarna Peter Agre och Roderick MacKinnon som har bidragit till grundläggande kemisk kunskap om hur cellerna fungerar genom banbrytande upptäckter rörande cellernas vatten- och jonkanaler. De har fått upp våra ögon för en fantastisk familj av molekylära maskiner: kanaler, grindar och ventiler, som alla behövs för att cellen ska fungera.
De medicinska konsekvenserna av Agres och MacKinnons upptäckter är också stora. En rad sjukdomar kan hänföras till bristfällig funktion hos kroppens vatten- och jonkanaler, och med hjälp av den grundläggande kunskapen om hur kanalerna ser ut och fungerar förstår vi vikten av att vatten kan passera som det är tänkt.

Det finns två egenskaper som styr hur vatten passerar in i och ut ur i våra celler. Det osmotiska trycket och elektrisk laddning. Utan att bli alltför komplicerad kan det förklaras med att, vatten som har rätt mängd av alkaliska mineraler och har negativa elektriska flöden passerar via cellväggen med en hastighet av miljarder av molekyler per sekund. Om mineralinnehållet är inte bra eller vattnet är positivt laddad (tänk omvänd osmos, flaska eller kran) för kroppen inte kan utnyttja det effektivt. Det är därför du känner uppsvälld om du dricker för mycket. Bra vatten ska inte få dig att känna dig slö, den borde istället noggrant, snabbt och effektivt leverera alla de näringsämnen din kropp behöver från maten du äter. Gå till artikel 2 [ Naturlig Viktnedgång ]