Kundvagn

 x 
Kundvagnen är tom


Friskt vatten innebär inte bara "rent vatten". Men det är så långt som många av oss tror att vi måste gå ... och det är definitivt så långt som ditt lokala vattenverk i bästa fall planerar att leverera till våra kranar

 

Vattnet vi dricker ur våra kranar ser rent ut. Men ytan kan bedra. Våra kommuner tillsätter klor, kloraminer, pH reglerande medel och alla möjliga andra kemikalier för att justera smaken, döda bakterier, parasiter och lukt. Dessa har var och en ganska obehagliga biverkningar. Sedan finns hotet från de ökande mängderna bekämpningsmedel och giftiga metaller som läcker ut i vatten från jordbruk varje år.

Och ändå vi höra vattnet som rinner från våra kranar är säker. I dagens värld har du antingen ett filter eller så är Du själv ett filter. Och samtidigt som de dolda gifter i ditt vatten är viktigt, så måste vi också se över hur vi sådana fall hanterar detta. Man kan faktiskt ha ett för bra filter. Otaliga studier visar en direkt relation mellan benhälsa och kroppens pH-nivå. Ju mer sura vi blir desto svagare ben har vi. Kroppen urlakas på mineraldepåerna som benen lagrar. När det gäller vatten, blir det inte surare än de flaskvatten som säljs i butik eller som omvänd osmosis maskiner producerar.

Tron att vatten från kranen eller ens en flaska är ren och bra för oss blir svårare och svårare att bevisa. I själva verket hopar sig bevisen på motsatsen. Tiden är inne för att ta saken i egna händer och välja ett bättre alternativ.
Purple Solutions filterlösningar renar först och främst dricksvatten men tillsätter också närande mineraler som kroppen kan använda som en buffert att motverka försurning. Vattnets övriga egenskaper med förhöjd pH-värde, antioxidantiska egenskaper och speciella förmåga att återfukta cellerna och dess fördelar kan du läsa mer om under de övriga punkterna.