Kundvagn

 x 
Kundvagnen är tom


Användarberättelser

  -Camilla Lindholm, Triathlonutövare och hälsoinspiratör " Som professionell idrottare är kroppen mitt redskap och måste vara i absolut toppklass. Natural Alkaline Water renar och basar min kropp så att jag kan träna hårdare, återhämta mig bättre och prestera i absolut världsklass. Som nybliven mamma är det självklart att också bara ge min dotter ett rent friskt vatten."
   

Ingvor Van Zuuk, 68 Göteborg, är en av många användare runt om i världen som märkt stora skillnader efter att ha använt konceptet bara några månader.

-          För det första kände jag själv att jag ganska omgående mådde mycket bättre. På en undersökning som uppmätte min  ”kroppsålder” uppvisades resultat där artärerna rentav ”blivit yngre”, vilket gör att risken för åderförkalkning hade minskat kraftigt. Mina nivåer av fria radikaler i kroppen låg på en avsevärt lägre nivå (testerna utfördes på Svensk praktik av en av världens främste forskare inom området fria radikaler) efter 2 månaders vattenanvändning. Vattnet var den enda livsstilsförändring som infördes under perioden)

 

 

 

 

Har du en egen erfarenhet kring vattnets påverkan, kan du tänka dig ställa upp på att berätta för andra om det? Hör av dig till oss! Ju fler som öppet berättar om sina upplevelser kan hjälpa andra! Vi premierar insändare som vi får tillåtelse att publicera på sidan!

 

 

 


 

Vi väljer att även publicera några citat från personer som arbetar inom hälsa och deras åsikt kring alkaliskt vatten. Vi har inget direkt samarbete med dessa personer och citaten är tagna från antingen artiklar eller böcker och står för personen i fråga.

 

 

Följande citat understryker betydelsen av  Alkaline Ionized Water för människors hälsa:

"... När cancerpatienter kommer in på mitt kontor ... är deras kroppar är nästan alltid försurade och förgiftade.  Min första uppgift är att patienten får sina vävnader till alkaliskt tillstånd med alkaliskt vatten och alkaliska livsmedel "-. Dr Don Colbert, MD, författare, The Seven Pillars of Health  "Alkaliskt vatten som produceras av en vattenjonisator har blivit den viktigaste utvecklingen inom hälso-och sjukvård sedan Sir Alexander Flemings upptäckt av penicillinet." - Dr William Kelly, författare, Cancer Cure"Konsumerar rätt typ av vatten är avgörande för att avgifta kroppens sura avfallsprodukter och är en av de mest kraftfulla hälsa behandlingar tillgängliga. Vi rekommenderar att du dricker 8-10 glas per dag av detta alkaliska vatten. Det är en av de enklaste och mest kraftfulla saker som du kan göra för att bekämpa ett brett spektrum av sjukdomsprocesser. "
- Dr Ray Kurzweil och Dr Terry Grossman, författare, Fantastic Voyage: leva länge nog för att leva för evigt"... För att upprätthålla eller återställa kroppens naturliga pH-balans för optimal hälsa, drick joniserat vatten som är rikt på antioxidanter och alkaliska mineraler. Joniserat vatten hjälper motverka effekterna av försurning i kroppen, orsaken till degenerativa sjukdomar och åldrande "-. Dr Robert Young, författare, pH-miraklet"Efter år av mycket positiva kontinuerliga kliniska experiment som jag bedriver med hundratals kunder som använder alkaliskt vatten, är det min uppfattning att denna teknik kommer att förändra det sätt på vilket alla vårdgivare och allmänheten ... närmar sig sin hälsa under det kommande åren. Mitt förslag är att dricka joniserat alkaliskt vatten när det är möjligt. "
- Dr Theodore Baroody, D. C, N.D., Ph.D. Nutrition, författare, Alkalize or Die