Kundvagn

 x 
Kundvagnen är tom


Vitev Team

 

 

Vi strävar efter att producera och leverera enligt oss den bästa prestandadryck du kan få. Ett vatten som ger dig en hälsosam balans av näringsmässiga fördelar så att du kan prestera på toppen av din nivå, oavsett vad som driver dig. Vi lovar medvetet aldrig för mycket och tar heder i att alltid framhäva sanningen kring vår produkt. Vi finns till för att hjälpa människor ta en naturlig väg till god hälsa!

 

 

Vårt uppdrag

Målet med Purple Solution - Vitev Scandinavia är att i första hand sprida kunskap om rent vatten och dess positiva påverkan på vår hälsa, speciellt alkaliskt joniserat vatten. Vi vill ge er det som vi själva efter, all kunskap vi skaffat genom åren, skulle vilja köpa själv till oss och vår familj! Välkommen som kund eller ny medarbetare!

Vår historia

Vitev har sitt ursprung i alkaStream USA och har nu tagit produkttillverkningen över till USA och Kalifornien, en stat som har stränga regler kring vattenrening.

Purple Solution var i ett tidigt skede först i Europa med naturligt joniserat vatten. I samarbete med AlkaWay, Australien lanserade vi den första generationen maskiner alkaStream tidigt 2010 med en agenda, att sprida kunskap om vikten av att dricka joniserat vatten med en ny produkt som utmanade hela den etablerade vattenreningsbranschen. Ett företag uppbyggt runt hälsosamt vatten och en produkt som skulle vara lätt att installera och använda, till ett pris fler kunde ha rådmed. Människorna bakom Alkaway hade mångåriga erfarenheter i branschen och hade sålt eller provat de flesta märken bland el-jonisatorer på marknaden.

Problemet enligt oss var att marknaden och utvecklingen gick åt fel håll . Produkterna blev inte billigare så fler kunde ha råd med detta fantastiska vatten. Tekniken blev istället i fokus. Teknologin med de elektriska maskinerna gick åt att de skulle producera så högt ORP-värde som möjligt och vi började fråga oss varför. Allt pekade på att lösning istället var att försöka efterlikna naturens lösning för att producera detta vatten och med samma egenskapsnivåer. Nu fortsätter vi aktivt framåt för att sprida kunskapen.

 

 

 

Vår framtid

Framgången för konceptet visade sig snart på marknaden. Det var många som inte tyckte sig behöva något annat än att få dricka ett rent joniserat vatten.  Vi visste nu att vi var inne på helt rätt spår och började tänka på nästa naturliga steg.

Nu är vi glada att lansera nästa generation av naturliga alkaliska filtersystem. Made in the U.S.A. Skandinavien får exklusivt tillgång till produkterna genom Purple Solution och av oss utvalda distributörer. Vårt mål är att fortsätta sprida kunskapen om vattnets betydelse för god hälsa och vara den största leverantören av naturligt alkaliskt vatten i Skandinavien.